torek, 1. januar 2008

Novo leto 2008 - nov list fotografij

Najlepših in najboljših stvari na svetu na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti! Občutiti jih moramo s srcem! Naj jih bo v letu 2008 čim več!

Izpolnjujem obljubo, ki sem jo dal sebi in Crtu, da bom naredil blog in pokazal kako fotografijo ali reportažo, ki nastane skozi objektiv. Tako, sedaj obstaja še en Foto-Blog, kjer so dobrodošli ogledi, komentarji in debate.

Ker pa je ravno čas novega leta, prelomnice, novih zaobljub, prijetnih želja, obilico možnosti za fotografiranje praznične dekoracije, ognjemetov, rajanja ljudi, detajlov, ipd. Sem se podal malo na ulice in sem fotografiral dogajanje, z veliko mero optimizma in... Sej je zima in mraz, pa to se še da premagati na več načinov... Ampak! Mi lahko kdo pove, kako pregnati meglo, da potem lahko fotografiraš ognjemet?! Pihaš in pihaš, pa se nič ne pozna :)
Fotografija privatnega ognjemeta, ki je bil malo nižje pod meglo



Pa še ena za oči napast...


Preureditev mostu v Laškem je pohvalna

Tako to bi bilo za prvič dovolj. Če ima kdo kaj za pripomnit naj napiše, drugače pa imejte se lepo...

LP; Benjamin



3 komentarji:

Gregor Doler pravi ...

Ja sjerbus!

No, pa imamo še foto-blog! Superca. Dobrodošel v blogosferi, upam da bo čimveč časa za dodajanje slikc, besedil...

Drugače pa ja, začel si že fajn, slike so čist profesionalne. Divjak si pravi... :)

lp

crt pravi ...

oj Beno
Tak je prav. Mdona! Če ma kdo kej za objavlat si to ti! Glede na količino stvari, ki jih slikaš boš mel kar precej dela, kaj vse se mora znajti na tvojem blogu. Pridno prste na tipkovnico pa delat! hehe

fajn si tole ognjemet trofu!

Benjamin pravi ...

Hvala lepa Gregor in Črt!

Materiala bo verjetno dosti. Se bom potrudil, da bo veliko takega, da bo za na blog in da bomo lahko delili ideje in izkušnje. :)

LP; Benjamin